Kiemelt ajánlataink

Kombinátorcsaládok
Vaderstad Kft.

NZ kombinátorcsalád

Az NZ kombinátorcsaládot 1982-ben mutatták be, ami mind a mai napig a gyár egyik stratégiai termékének tekinthető. Évi 1000 darabos gyártásával már 1999-ben elérte a 15 ezres értékesített darabszámot.
Részletek »
  
Rézsűzúzók
Agrowolf Kft.

FOX Prof. 500

Alapfelszereltség:
mechanikus ütközésvédelem
hidraulikus egység 45 LE
zúzófej úszófunkciós
közúti világítási készlet
olaj
olajhűtő + thermosztát
zúzórotor reverzibilis forgással
CE munkabiztonsági feltételek
a karok távirányíthatóak
kardántengely
Részletek »
  
Erőgépek - fruitech
Auditker Kft.

Lamborghini CRONO Target DT erőgépek

Lamborghini CRONO Target 55 - 70, egyszerű kialakítású fülke nélküli ültetvénytraktor.
Részletek »
  
Bálázók - fruitech
Auditker Kft.

CAEB venyigebálázó

A CAEB MP400/S nyesedékbálázó hatékony megoldást kínál a gyümölcsösben, szőlőben a metszés során keletkező hulladék: gallyak, ágnyesedékek kezelésére. Az erőgép hátsó hárompont függesztéséhez kapcsolható venyigebálázó alkalmas az ágnyesedék, venyige összegyűjtésére, bálázására.
Részletek »
  
Eke
Penda Kft.

MORO - EUROPA függesztett váltvaforgató eke

A PIETRO MORO EUROPA szériájának váltva-forgató ekéiből mind a kisebb, mind a nagyobb területen gazdálkodók igényeiknek megfelelően választhatnak. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok valamint a gyártási tapasztalat eredményeként a széria ekéi kiválóan alkalmasak nehéz, igen kötött talajokon elvégzendő munkákhoz is. Kialakításuknak köszönhetően öntisztítók, ugyanis a hagyományostól ellentétes irányban történik az átfordításuk, így a felrakódott növényi részek szabadon leesnek, nem akadnak fenn. Az átfordítás hidraulikus munkahengerrel, az erőgép fülkéjéből végezhető. A munkahenger túlnyomás elleni védelemmel van ellátva, megóvva mind a traktor, mind a munkagép hidraulikus rendszerét.
Részletek »
  
Palántázó gépek - vegetech
Auditker Kft.

CHECCHI TRIUM palántázók

A TRIUM félautomata palántázó gépek elsősorban kúpos vagy piramis alakú tápkockás palánták ültetésére alkalmas kertészeti gépek - 6 cm-es tápkocka méretig. Az ültető gépek vízszintesen elhelyezett, támasztókerekekről hajtott palántaadagolója lehetővé teszi a nagyobb lombozatú palánták - dohány, paradicsom, káposzta, stb.- sérülésmentes elültetését is.
Részletek »
  
Mechanikus palántázógépek
Alfa-Gép Kft.

FAST Forgótányéros palántaültető

A talajhajtású kerekek által működtetett kertészeti palántázógépet a tápkockás, illetve földlabdás palánták szabadföldi ültetésére fejlesztették ki.
Részletek »
  
Raschel termékek
Alfa-Gép Kft.

Raschel termékek

Raschel -lapkelmék/hálók
Raschel -tömlők, valamint
Raschel -zsákok

RASCHEL ZSÁKOK KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN ÉS SZÍNBEN KEDVEZŐ ÁRON!!!

Részletek »