Kiemelt ajánlataink

Targonca
Penda Kft.

KOMATSU - AX targonca

Az AX50 típusú targoncák a felhasználók legmagasabb szintű igényeit elégítik ki a magas teljesítési óraszám, az alacsony fogyasztás és a takarékos karbantartás tekintetében. Ráadásul a targoncakezelő mindig maximális teljesítményt képes biztosítani a forradalmi, Dual-Floating design vezetési komfortnak köszönhetően, mivel a hajtómű, a vezetőfülke és az átvitel független a targonca alvázától.
Részletek »
  
LASKI tuskómarók
ZetorWest Kft.

Tuskómaró F 450

A tuskómaró olyan helyeken hasznos, ahol a kivágott fák tönkjeit fölösleges kifordítani a földből, ahol a tuskót nem lehet kifordítani pl. a járda, úttest, tér nagyobb károsítása nélkül, vagy ahol a gyökerek között vezetékek vannak.
Részletek »
  
Homlokrakdók és eszközeik
Agrowolf Kft.

Traclift 220,260SL

Homlokrakodó
Részletek »
  
Teleszkópos rakodó agri
Penda Kft.

DIECI - AGRI POWER

Rendeltetésszerű felhasználás:
A Dieci Agri Power típusú teleszkópos rakodók széleskörű adapter kínálatuknak köszönhetően kiváló segítőtársak az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban.

Teherbírásuk 3 tonna, max. emelési magasságuk 7-9 m.

Előnyei a konkurenciával szemben
• Robosztus felépítés.
• Magas műszaki színvonala ellenére nincs túlelektronizálva.
• Könnyű hozzáférhetőség, szerelhetőség.
• Alacsony fajlagos üzemeltetési és karbantartási költség.
• Nagy üzembiztonság.
• Hatékonyság.
• Tartósság.
• Opcionális: 2 év, azon belül 2000 üzemóra vagy 3 év, azon belül 3000 üzemóra garancia.
• Opcióként szabványos 3 pont függesztéssel és TLT kihajtással szerelhető.

Részletek »
  
Tőközművelők
ZetorWest Kft.

Késes tőközművelő

Ez a berendezés a passzív - meghajtás nélküli – tőközművelő gépek csoportjába tartozik. A gépcsalád legegyszerűbb tagja, amely alacsony beszerzési- és fenntartási költségekkel, de magas felhasználói értékkel rendelkezik: a legpontosabb és a legvariálhatóbb berendezés, amely a kiegészítő eszközök gazdag választékával bővíthető.
Részletek »
  
Traktorok
Agrolánc Kft.

Antonio Carraro Tigre Country traktorok

Az Antonio Carraro Tigre Country modellek kategóriájuk méltán legnépszerűbb típusai. Ezen traktorok felhasználási köre kiterjed a mezőgazdaság szinte valamennyi ágára, a közterület- és zöldterület karbantartásra, kertépítési és egyéb fenntartási feladatokra, Kimagasló műszaki kivitelük és sokszerű kihasználhatóságuk emelte őket a legnépszerűbb és legelterjedtebb erőgépek közé.
Részletek »
  
Függesztett rakodó és csörlő
Penda Kft.

PEDROTTI - Liftes körbála emelő

A liftes körbála emelő egy 3 pont függesztésű görgős tartóoszlopra épül. Függőleges irányú működése miatt kis önsúlyú traktorokhoz is használható. Gyorscsatlakozóval a traktor TLT-jéhez csatlakozó független központ felszerelését teszi lehetővé, hidraulikus 3 pont függesztése pedig a traktor emelő berendezésének kihasználására ad alkalmat. Targoncára szerelve raklap emelőként is alkalmazható.


Részletek »
  
Traktorok
Agrolánc Kft.

Antonio Carraro TGF traktorok

A TGF sorozat gépei az Antonio Carraro prémium kategóriájának, az ERGIT sorozatnak az alapmodelljei. Ezek a traktormodellek - korszerű technikai kivitelüknek, kiemelkedő műszaki megoldásaiknak köszönhetően - a jelenleg a piacon hozzáférhető ültetvénytraktorok legmagasabb kategóriájába tartoznak. A TGF egyik speciális felhasználási módja a képen látható szuperalacsony fülkével szerelt változat, mely a sárgabarack ültetvények első számú erőgépe.
Részletek »