Kiemelt ajánlataink

TRAC-LIFT homlokrakodók
ZetorWest Kft.

TRAC-LIFT homlokrakodók

A TRAC-LIFT homlokrakodógépek új generációja az egész világon ismertséget és elismertséget szerzett. Meggyőző megjelenés, kiváló anyagminőség és megmunkálás, erős hidraulikus rendszer, hosszú élettartam ami a TRAC-LIFT homlokrakodókat jellemzi.
Részletek »
  
Goldoni traktorok
Alfa-Gép Kft.

Goldoni traktorok


Részletek »
  
Burgonyakombájn
Tempel Kft.

Alkatrészek mindenféle burgonyakombájnhoz

Minden általunk forgalmazatt géphez raktárkész alkatrészt tudunk biztosítani vagy megrendelésre tudunk hozatni.

Ha valamilyen alkatrészre van szüksége, kérjük érdeklődjön cégünknél!


Részletek »
  
Speciális rakodó és exkavátor
Penda Kft.

PEDROTTI - Önjáró univerzális rakodó

C40/12 típusú 3 kerék meghajtású önjáró kocsikat a baromfitenyésztők, faiskolák részére, valamint az építőiparban és az egyenetlen mezőgazdasági területeken elvégzendő munkákhoz ajánljuk. Abszolút biztonságot nyújt az egy darabból kialakított acél váz.
Részletek »
  
Traktorok
Agrolánc Kft.

Antonio Carraro TRG traktorok

A TRG az Antonio Carraro traktorgyártó cég egyik legerősebb mezőgazdasági traktora. Komoly motorteljesítménye mellett felvonultatja a traktorgyártás ma ismert valamennyi vívmányát (megfordítható ülés, elektronikus kapcsolású TLT, elektronikus kapcsolású összkerékhajtás, elektronikus kapcsolású differenciálzár, stb). A gép megemelt has-magassága lehetővé teszi az ültetvények kiszolgálása mellett a szántóföldi alkalmazást is.
Részletek »
  
Tereprendezők
Penda Kft.

MARA - Lézeres tereprendező adapter

Termékünk előnyös tulajdonságai:
- Kisebb vontatási teljesítmény (30/40 LE),
- Nagyobb stabilitás mellet a berendezés képes minden típusú talajon történő munkavégzésre, képes a legmélyebben behatolni a talajba, miközben süppedésmentes területet hagy maga után.
- Minőségi anyagok legracionálisabb felhasználása.Berendezéseink minden vontatószerkezettel és TLT-vel rendelkező traktorhoz csatlakoztathatók.

A gép egy a terület közepén elhelyezett háromlábú állványra szerelt 360°-os szögben lézersugarat kibocsátó jeladó segítségével működik, amely egy hipotetikus sík területet képez, egy sima vagy két összetett lejtővel. A hipotetikus terület jeleit a talajszintezőre szerelt vevőrendszer fogja és azokat az ellenőrző rendszeren keresztül a talaj felé közvetíti.A lézervezérlésű talajszintező műszaki jellemzőiA lézervezérlésű talajszintező közúton elfoglalt szállítási mérete 2,50 méter. Stabilitása és haladási sebessége a korábbi hasonló talajszintezők értékeinek duplája.

A talajszintező vásárlási ára az első 70/100 hektár alatt amortizálódik, átlagos munkateljesítménye: 3óra/hektár.

Gyártmányaink a felhasznált anyagoknak köszönhetően egyszerű felépítésűek, ugyanakkor a legnagyobb megbízhatósággal és tartóssággal rendelkeznek.

A felhasznált anyagok: ST 52.3 csövek, C40 hengerelt acél, MAX 400 a kopó részeknél, és 38 NCD 4.

A munka finomság a hidraulikus hajlásnak köszönhetően különösen pontos.

Az általunk gyártott talajszintezők a mezőgazdasági és építő cégek közepes traktorainak teljesítményét veszik igénybe.

A talajszintezők használati célja a teljesen sík terep kialakítása, az igények-nek megfelelő egy, vagy két lejtővel (különböző víz problémákkal küzdő területeken)
Részletek »
  
Burgonyakombájn
Tempel Kft.

WÜHLMAUS burgonyakombájn

WÜHLMAUS 411
Állapot: feljavított
Felszerelés, extrák: különböző opciók
Ár: 450.000-690.000 Ft
Ehhez a géphez minden alkatrész raktárkészen kapható.

Részletek »
  
Palántázó gépek - vegetech
Auditker Kft.

SFOGGIA ITALA palántázók

A SFOGGIA ITALA félautomata fogóujjas palántázó gépek ideális kertészeti gépek zöldségfélék, facsemeték, dohány, stb. ültetéséhez. Az ültető gépek elsősorban csupasz gyökerű, kocka alakú, max. 3,5 cm-es és piramis alakú, max. 5 cm-es tápkockás palántákhoz alkalmazható.
Részletek »