Agrolánc Kft.

Antonio Carraro SRX traktorok

Az SRX a keskeny szőlőültetvények specialistája. Rendkívül kicsi befoglaló méreteivel, kimagasló teljesítményével, páratlan fordulékonyságával szinte egyeduralkodóvá vált a 2 méteres és az alatti sortávolságú szőlőültetvények művelésében.
Részletek »
  

Antonio Carraro TC traktorok

A TC 8400 típus mint motorerőben, mint méreteiben felülmúlja kisebb testvérét. A gép a közepes méretű ültetvények igen nagy hatékonysággal kihasználható erőgépe. Megnövelt hátsó kerekének köszönhetően nagyobb teljesítmény leadására képes, és talajhoz való tapadása is kiváló.
Részletek »
  

Antonio Carraro TGF traktorok

A TGF sorozat gépei az Antonio Carraro prémium kategóriájának, az ERGIT sorozatnak az alapmodelljei. Ezek a traktormodellek - korszerű technikai kivitelüknek, kiemelkedő műszaki megoldásaiknak köszönhetően - a jelenleg a piacon hozzáférhető ültetvénytraktorok legmagasabb kategóriájába tartoznak. A TGF egyik speciális felhasználási módja a képen látható szuperalacsony fülkével szerelt változat, mely a sárgabarack ültetvények első számú erőgépe.
Részletek »
  

Antonio Carraro Tigre Country traktorok

Az Antonio Carraro Tigre Country modellek kategóriájuk méltán legnépszerűbb típusai. Ezen traktorok felhasználási köre kiterjed a mezőgazdaság szinte valamennyi ágára, a közterület- és zöldterület karbantartásra, kertépítési és egyéb fenntartási feladatokra, Kimagasló műszaki kivitelük és sokszerű kihasználhatóságuk emelte őket a legnépszerűbb és legelterjedtebb erőgépek közé.
Részletek »
  

Antonio Carraro Tigre traktorok

A Tigre 3100 és 3200 az Antonio Carraro gépcsalád legkisebb tagjai. Kis méreteik ellenére a traktorok mindazokkal a műszaki és kényelmi berendezéssel rendelkeznek, amelyekkel nagyobb testvéreik. A Tigre 3100 és 3200-as a kertészetek, faiskolák, fóliasátrak közkedvelt erőgépe. Előnyük a kis befoglaló méret, az erős motor és az átlagon felüli fordulékonyság.
Részletek »
  

Antonio Carraro Tigrone Normal traktorok

Az Antonio Carraro Tigrone 5500 nagyon kedvező ár-érték arányának köszönhetően az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kompakt traktorává vált Magyarországon. A rendkívül kiforrott, jó értelemben egyszerű, ugyanakkor nagy teherbírású konstrukció lehetővé teszi, hogy a gép a legszélsőségesebb körülmények között is megállja helyét, legyen szó hegyvidéki szőlőültetvényről vagy éppen alföldi homoktalajról.
Részletek »
  

Antonio Carraro TN 5500 traktorok

A TN 5500 típus az Antonio Carraro traktorgyár új modellsorozatának, a Tigrone szériának legkisebb darabja. Ez az új sorozat és ennek külső megjelenése képviseli az Antonio Carraro gépek jövőjét. A gép ötvözete a legmodernebb technikai megoldásoknak és a tetszetős, modern design diktálta követelményeknek. 50 LE közeli teljesítményével a kisgazdaságok, szőlészetek és gyümölcsöskertek mindenese ez a modell.
Részletek »
  

Antonio Carraro TN traktorok

A TN modellek a sorozat közepes kategóriájú modelljei, teljesítményük, súlyuk, technikai paramétereik lehetővé teszik a rendkívül széles körű felhasználást a szántóföldi zöldségtermesztéstől az ültetvényeken át egészen a kommunális felhasználókig.
Részletek »
  

Antonio Carraro TRG traktorok

A TRG az Antonio Carraro traktorgyártó cég egyik legerősebb mezőgazdasági traktora. Komoly motorteljesítménye mellett felvonultatja a traktorgyártás ma ismert valamennyi vívmányát (megfordítható ülés, elektronikus kapcsolású TLT, elektronikus kapcsolású összkerékhajtás, elektronikus kapcsolású differenciálzár, stb). A gép megemelt has-magassága lehetővé teszi az ültetvények kiszolgálása mellett a szántóföldi alkalmazást is.
Részletek »
  

Antonio Carraro TRH traktorok

A TRH az Antonio Carraro traktorgyár új csodafegyvere. A gyártó Antonio Carraro cég tökéletesen új, a világon egyedülálló hajtásrendszert fejlesztett ki, amely ötvözi a mechanikus hajtás erejét a hidraulikus meghajtás kényelmével és kihasználhatóságával. Bátran mondhatjuk, hogy a kompakt-traktor gyártás jövőjét jelenti a TRH traktormodell.
Részletek »
  

Antonio Carraro TRX traktorok

Magyarországon a felhasználók az Antonio Carraro traktormodelleket tekintik igazi ültetvénytraktornak, legyen szó akár szőlőről, gyümölcsösről vagy egyéb speciális kultúráról. A gyártás során alkalmazott csúcstechnológiának, átlagon felüli stabilitásának köszönhetően ez a modell messze túlnő az ültetvények határain, eljut egészen a hegyvidéki kaszáláson át a professzionális parkfenntartásig.
Részletek »
  

Antonio Carraro TTR 4400 HST traktorok

Az Antonio Carraro TTR 4400 traktor neve összeforrott a "MULTIFUNKCIONÁLIS” jelzővel. A magyarországi önkormányzati szektor legelterjedtebb, legelismertebb típusa ez a küllemében is igen tetszetős traktor. Páratlan kihasználhatósága, egyszerű kezelhetősége, kényelme a település-üzemeltető cégek, önkormányzatok kedvencévé tette ez a modellt. Megfordítható kormány-ülés rendszerének és hidrosztatikus meghajtásának köszönhetően a gép egyéb felhasználási területeken is komoly sikereket arat (méhészetek, telephely-fenntartók, bevásárlóközpontok, stb.)
Részletek »
  

Carraro Agriplus Frutteto traktorok

Az Agriplus Frutteto modellek az ültetvénytraktorok hagyományos típusainak jellegzetességeit követik, kiegészítve a Carraro gépgyár évszázados tapasztalatával gyártási minőségével, kihasználhatóságával és kedvező ár-érték arányával.
Részletek »
  

Carraro Agriplus Standard traktorok

Az Agriplus Standard a Carraro gépcsalád univerzális tagja, klasszikus mezőgazdasági vontató. Rendelkezik a ma megkövetelt összes technikai berendezéssel, rendkívül nagy teherbíró-képességű, univerzális erőgép.
Részletek »
  

Carraro Agriplus Vigneto traktorok

Az Agriplus Vigneto kifejezetten szőlőművelő speciális traktor. Rendkívül kis szélességi méretei, robosztus felépítése a keskeny-sortávú szőlőművelés egyik vezérgépévé emelik.
Részletek »
  
 

Bemutatkozás

Az Agrolánc Kft. 1991-ben alakult, alapvetően mezőgazdasági és kommunális gépek márkakereskedésére. Cégünk kizárólagos magyarországi képviselője Nyugat-Európa egyik vezető mezőgazdasági és kommunális gépgyártó vállalatának, az Antonio Carraro Részvénytársaságnak, valamint a professzionális fűnyírógépeket gyártó Gianni Ferrari és Biefebbi cégeknek. 1999 év közepétől kizárólagos forgalmazói vagyunk a skót Applied-Sweepers utcaseprő gépeket gyártó vállalatnak.

Vásárlási útmutató

Az Agrolánc Kft. központi értékesítése, szervize és alkatrész-raktára Fóton működik, ugyanakkor kiemelt hangsúlyt helyezünk vidéki viszonteladói hálózatunk folyamatos bővítésére.

Kapcsolat

Központi iroda és szerviz:
2151 Fót,
Jedlik Ányos u. 1.

Telefon/fax:
06-27/539-640
06-27/539-641
06-27/539-642
06-27/539-643

Szerviz mobil:
06-30-9339-133

Honlap:
http://www.agrolanc.hu

Email:
agrolanc@agrolanc.hu