METRISoft Kft.

TMS közúti hídmérleg család

Járművek hiteles mérlegelése legfeljebb 60t méréshatárig, igényszerint tartályautó töltésére is alkalmassá tehető, akár robbanásbiztos környezetben is.
Részletek »
  

Metrisoft mobil járműmérleg

A Metrisoft mobil járműmérleg ("papucsmérleg") egyszerű, kényelmes és sokoldalú megoldást biztosít a járművek mobil mérésére. Az alumíniumból készült teherfelvevő súlya csupán 25 kg, ellenáll a környezei hatásoknak és a tisztításon kívül külön karbantartást nem igényel. Sokoldalúságát növeli, hogy használható 2 vagy 4 teherfelvevőt összekapcsolva.
Részletek »
  

Tengelyterhelésmérő mérleg

Az MS-KTEN típusú menetközbeni tengelyterhelésmérő állomás a gépjármű lassú (max.: 5 km/h) áthaladása közben méri meg az egyes tengelyekre eső terhelést. A mérési eredményeket megjeleníti, vagy nyomtatásban rögzíti illetve számítógépes vonalon a megrendelővel egyeztetett protokoll szerint a rendszerbe épített számítógépnek továbbítja.
Részletek »
  
 

Bemutatkozás

A METRISoft Mérleggyártó Kft. 1990. június 1-jén alakult. Az alapítók korábbi munkahelyükön, a Metripond Mérleggyárban mérlegek, mérlegrendszerek fejlesztésével foglalkoztak és az ipar valamint a mezőgazdaság számos területén megfordultak, mint méréstechnikai tanácsadók. A cég megalakulásakor célul tűzték ki, hogy továbbviszik a nagy múlttal rendelkező magyarországi mérleggyártás hagyományait.

Vásárlási útmutató

A termékek megfelelő minőségét ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, a hosszú élettartamot és a felmerülő problémák gyors megoldását a 22 tagot számláló országos szervízhálózat segítségével biztosítjuk. Cégünk versenyképességét az itt dolgozó kollégák szaktudása, kreativitása, tapasztalata, termékeink műszaki megoldásai, valamint partnereink bizalma adják.

Kapcsolat

Levélcím:
6800 Hódmezővásárhely, Jókai u. 30.

Telefon:
(+36) 62/246-657,
(+36) 62/246-651

Fax:
(+36) 62/249-765

E-mail:
merleg@metrisoft.hu
Honlap:
www.metrisoft.hu