szeptember 20, 2021

Tanya, lovaspanzió eladó Siófokon

lovaspanzió eladó Siófokon

Kapcsolati Információ
Kapcsolat Agrárkapu
FORINT 59,900,000
Több Információ

A SIÓFOKI TANYA, LOVAS PANZIÓ jellemzői:

– külterületen, de lakóingatlanok közelében, aszfaltos úton érhető el

– a tulajdoni lapon szántó és gazdasági épület szerepel

– a telek mérete 2154 m2, körbe kerített, dús növényzettel takarva az út felől – ha el akar bújni a világ elől, itt megteheti!

– vezetékes víz, ásott kút, ipari áram!

– 2 épület található az ingatlanon (1990-es években épültek téglából), korábban lovaspanzióként működött, az utóbbi években ki volt adva nyaralóknak

– a nagyobbik épület kétszintes, a felső szinten (100 m2) 5 db szoba, konyha, nappali, 2 db zuhanyzós fürdőszoba wc-vel található. Alsó szinten (100 m2) előszoba lépcsőfeljáróval, a lovas részen 4 box, szoba, iroda, fürdőszoba wc-vel, továbbá garázs és 2 db 50 m2-es kocsiszín.

– a kisebbik épület szintén kétszintes, a felső szintre (40 m2) külső lépcsőn jutunk fel, ahol kis folyosóról nyílik 3 szoba és egy fürdőszoba wc-vel. Alsó szinten egy 40 m2-es “borozó”, amit étkezőként használtak (konyhasarokkal), innen jutunk a téglával kirakott, szép állapotú borospincébe. 40 m2-es terasz kapcsolódik a borozóhoz, szőlővel befuttatva.

– az épületekben kiépített fűtésrendszer nincs, kandallók, kályhák állíthatók be, több kémény is van, ezen felül elektromos fűtésben lehet gondolkodni

– kerti szaletli (16 m2) és grillsütő

– csempézett medence gépészettel, mérete: 6x3x1, 2 m

– gépszín, mobil tároló

– hatalmas cseresznyefák és diófák

– az ár bútorzattal együtt értendő

– a közelben 1 ha rét, legelő szintén eladó!

Az ingatlan számos lehetőséget kínál, álmai megvalósításához! Ha lovakkal foglalkozik, ha nyaraltatásban gondolkodik, vagy csak a természethez közel szeretne élni, nyaralni, érdemes megnéznie az ingatlant. Saját kis birtoka, tanyája lehet, elbújva a világ szeme elől!