Ez az egyszerűen elkészíthető étel kiváló választás a tenger gyümölcsei szerelmeseinek.
Hozzávalók:
10 dkg szalagtészta
4 dkg főtt garnéla
2 paradicsom
4 ek. olívabogyó
2 ek. olívaolaj
1 ek. apróra vágott metélőhagyma
2 ek. balzsamecet
só, bors
Elkészítés:
A tésztát főzzük készre és hagyjuk lecsöpögni, kihűlni. A paradicsomot vágjuk csíkokra, majd az olívaolajjal, és a garnélával együtt keverjük a tésztához. Az olajat vegyítsük el a balzsamecettel, és szórjuk bele a metélőhagymát, majd sózzuk, borsozzuk meg. Az így elkészült öntetet szórjuk a tésztára.
Címlapkép: Illusztráció / noihirek.hu
Népszerű cikkek a rovaton belül
Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!
Méhpempő, az élet elixir
Kókuszzsír, az egészséges főzés alapja
Padlizsánkrém: Egészséges, finom és gyorsan elkészíthető
Cseresznye lekvár
Sztrapacska
Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
Amerikai almás pite
Töltött alma