április 24, 2024

Konyha

Ezt a burgonya alapú, juhtúrós ételt minden valószínűség szerint a legtöbb magyar ember kóstolta már, de aki járt Szlovákiában, az...

Nekünk magyaroknak ezt a mustárral, hagymakarikával tálalt húsételt aligha kell bemutatni. Remek ünnepi-, vagy akár sima vasárnapi ebédnek is. (tovább…)

Főételnek is alkalmas igazi magyaros íz a levesek kedvelőinek! Bográcsban és tűzhelyen egyaránt készíthető e zamatos fogás. (tovább…)

Lehet bajai vagy szegedi, sima ponty vagy vegyes, karácsonykor minden magyar család elengedhetetlen étke az ünnepi asztalon. (tovább…)

Ez a lángos tészta egy hétig is eltartható hűtőben, így a kívánt reggel csak ki kell sütni frissen, és kész...

Ez egy húsimádók kedvence étel, hisz majdnem 100%-ban csak húsból készül, melynek során több fajta húst keverünk össze! (tovább…)

Egy igazi téli étel, mely rengeteg módon készíthető el. Többnyire savanyított káposztából készül, amit általában télen fogyasztunk, ráadásul elkészítéséhez főleg...

Aki csípősen szereti, tehet bele egy kis chilipaprikát is ebbe a relatíve gyorsan elkészíthető ételbe! (tovább…)

Bármilyen darált húsfajtából készíthetjük, legyen az marha, sertés, pulyka vagy csirke. Rizzsel vagy torilla chips-szel tálalható. Nagy előnye, hogy bonyolult...

A tengeri herkentyűk kedvelői partyra, de ünnepi alakalomra is elkészíthetik a koktélrákból készült salátát. Igazán fiatalos, és divatos étel! (tovább…)