június 24, 2024

Apple Top alkalmazások

apple alkalmazások

Ma már számos dolgot megtehetsz az okostelefonodon. Megtalálhatja a szerelmet társkereső alkalmazások, keresni receptek és még szórakozni külföldi online kaszinó Ugorschini valódi pénzért . iPhone- vagy iPad-felhasználóként az App Store-ban mobil alkalmazások széles választéka hoz férhet hozzá. Az üzlet alkalmazásai több érdekes kategóriába vannak sorolva.

Az alkalmazások ilyen nagy gyűjteményéhez való hozzáférés azonban megnehezítheti annak eldöntését, hogy mely alkalmazásokat érdemes letölteni. Összeállítottunk egy listát az iOS-felhasználók számára kötelezően szükséges alkalmazásokról. Listánkat nagyon hasznosnak találhatod, akár új vagy az iOS platformon, akár csak több hasznos alkalmazásra van szükséged.

Google

Ha nem tudod, hogy mit jelent a Google, akkor csodálkozunk, hogyan találtad meg ezt a cikket. A Google alkalmazás azonban az első számú keresőmotor az interneten. Az iOS-eszközén egy olyan eszközzel rendelkezik, amellyel bármilyen információt megszerezhet az interneten, amire szüksége van. Meg kell találnia a legközelebbi vegán éttermet? Megkérdezheti a Google-t. Nem tudja, mikor játszik legközelebb a kedvence? Ne aggódjon, csak kérdezze meg a Google-t. A Google is szinkronizálja a felhasználók adatait. Így időről időre értesítést kaphatsz az alkalmazásból az téged érdeklő dolgokról.

Microsoft Edge

A Microsoft böngészője általában nem szokott ilyen listára kerülni. Az idők azonban változnak. A Microsoft Edge egy fantasztikus böngésző, és nem találsz nála jobb böngészőt az iOS-eszközödre. Elegáns felülettel rendelkezik, és nagyon gyors. Az alkalmazáshoz tartozik néhány olyan funkció is, amelyet hasznosnak találhat. Az egyik legjobb funkciója a kuponok, amely kuponokat hoz a vásárláshoz. A Microsoft Edge további nagyszerű funkciói közé tartozik a reklámblokkoló, az asztali üzemmód, a magas szintű adatvédelmi eszközök és még sok más.

Facebook

A Facebook az egyik legnépszerűbb közösségi hálózati alkalmazás és platform. Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Facebookból, akkor telepítenie kell ezt az alkalmazást az okostelefonjára. A Facebook már nem csak a barátokkal való kapcsolattartás platformja. Mostantól segíthet megtalálni a helyi piacot, tájékozódni a közelgő eseményekről, és még az emlékeket is előidézheti. Egy másik jó ok, amiért szükséged van az alkalmazásra, az az, hogy könnyen feliratkozhatsz bizonyos platformokra. Ezek a platformok a Facebookot alternatív bejelentkezési módszerként használják. Emellett mindenki és a kutyáik is használják a Facebookot. Végül, nem szabad kétségbeesnie, ha alacsony pontszámokat talál az értékelésekben. Nem az alkalmazás teljesítményéről van szó, hanem más problémákról, amelyek egyeseknél felmerülnek a céggel kapcsolatban.

YouTube

A YouTube alkalmazást az iOS 6-ban eltávolították az iOS platformról, de szerencsére a Google visszahozta. Tehát valószínűleg már telepítette az alkalmazást az iPhone készülékére. Ha nem, akkor rengeteg tartalomról maradsz le. A YouTube-felhasználók milliói töltenek fel naponta különböző típusú videókat a platformra. Így a legkülönfélébb alkotók, köztük játékosok, művészek, technológiai szakértők, anyabloggerek és mások által készített videókat nézhetsz meg. Ráadásul a platform használatához nem kell fizetnie semmit. A YouTube Premium előfizetéssel azonban néhány extra funkciót is feloldhatsz. Ezek közé a funkciók közé tartozik a reklámmentes megtekintés, az offline megtekintés és a videó lejátszás zárolt képernyőn. A prémium csomagért havonta 12 dollárt kell fizetnie. Nem baj, ha nem akarod, a YouTube anélkül is remekül működik.

Instagram

Az Instagram anyavállalata a Facebook, de ez egy másfajta élmény. Ez a legjobb platform az interneten a gyönyörű fotók keresésére és megosztására. Embereket, helyeket és konkrét érdeklődési köröket is követhet. Ennek eredményeképpen fantasztikus platform, ahol inspirációt találhatsz utazáshoz, művészethez, projektekhez vagy bármi máshoz. Ha nem szívesen osztja meg fényképeit olyan emberekkel, akiket nem ismer online, akkor beállíthatja fiókját „Privát” státuszba. Így csak azok az emberek láthatják a profilodat, akiknek elfogadtad az „opt-in” kérésüket. Akár úgy is dönthetsz, hogy egyáltalán nem teszel fel fotókat, és csak élvezheted a feliratkozottak által feltöltött tartalmakat.

Microsoft Teams

A Microsoft Teams több mint egy munkaeszköz. Az alkalmazást számos szervezet használja, köztük kerületi és jótékonysági szervezetek. Bár a Microsoft Teams nem rendelkezik a legtöbb csevegő alkalmazáshoz kapcsolódó izgalmakkal, hihetetlenül funkcionális. Az alkalmazásban többek között olyan funkciókat találsz, mint a videohívás, a privát üzenet küldése és a privát csevegő csoportok. Tarthat rajta munkamegbeszélést, majd használhatja egy külön Teams-csoportban történő megbeszélés ütemezésére. Ez egy nagyon sokoldalú alkalmazása a napi tevékenységekhez.

Növelje a  címet.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a Zoom csak munkahelyi megbeszélésekre alkalmas, akkor át kell gondolnia a dolgot. Bár az elszigeteltségnek vége, úgy tűnik, a videohívás jelensége nem fog elmúlni. A Zoom a legnépszerűbb videohívó alkalmazás, és használata is nagyon egyszerű. A barátaival és családtagjaival való videochateléshez mindössze annyit kell tennie, hogy elküld nekik egy meghívó linket.

GroupMe

Sokunknak több csevegő alkalmazás és csoportos csevegés áll rendelkezésére, amelyeket nyomon kell követnie. Néha a csevegő alkalmazások váltása és a több értesítési csoport közötti böngészés fárasztó vá válik. Ilyenkor azt kívánjuk, bárcsak egy alkalmazásban lenne az összes csoportos beszélgetésünk. Nos, most már abbahagyhatod a vágyakozást, és telepítheti a GroupMe-t. Ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy egyszerűsítse a csoportos beszélgetéseket. Hozzáadhatod barátaidat és családtagjaidat a telefonszámukkal, és még csak nem is kell, hogy az alkalmazás a telefonjukon legyen.

Végső gondolatok

Az App Store-ban számos alkalmazás található, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki iPhone készülékéből. Az ezen a listán szereplő alkalmazások azonban a legfontosabbak iOS-re.