június 20, 2024
John Deere 5310

A John Deere 5310 egy 3 hengeres, 2900 cm3-es, 55 LE teljesítményű traktor 2400-as névleges fordulatszámmal. Előnye a kivételes teljesítmény és a megbízhatóság. Nagy teljesítményű motorja és korszerű technológiája révén a legjobb választás a különböző talajviszonyok mellett történő alkalmazások széles köréhez.

A John Deere 5310 modell legfőbb jellemzői és specifikációi

Motor

A John Deere 5310-es modell 3 hengeres motorja lenyűgöző 2400 fordulatszámot produkál 55 lóerővel. Ezenkívül ez a modell egy túlfolyótartályos hűtőfolyadék-rendszerrel rendelkezik, amely fenntartja a motor hőmérsékletét, ami hosszabb motor élettartamot eredményez. Ezenkívül a John Deere 5310 kételemes, száraz típusú légszűrővel rendelkezik a por és a szennyeződések elkerülése érdekében. Ettől eltekintve a traktor motorja 2900 cm3 lökettérfogatú, ami üzemanyag-takarékos teljesítményt biztosít. Ezért a John Deere 5310 motorja tisztességes futásteljesítményt kínál anélkül, hogy a traktor teljesítménye csökkenne.

Átvitel – John Deere 5310 sebességváltó

A John Deere 5310 traktor egy hatékony mezőgazdasági gép, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló minőségű teljesítményt nyújtson a termelékenység növelése érdekében. Ez a John Deere 5310 traktor váltójának köszönhető, amely egy gallérváltós típus. Ettől eltekintve a John Deere 5310 sebességváltó nedves tengelykapcsolót tartalmaz, amely 9 előre + 3 hátrameneti fokozatot működtet. Ez a sebességfokozat segíti a traktort a 31,9 km/órás maximális előremeneti sebesség és a 24,5 km/órás maximális hátrameneti sebesség elérésében. Ezenkívül a John Deere 5310 sebességváltó úgy készült, hogy minimális zajt kelt, ami kiküszöböli a vezetés kellemetlenségeit.

Kormányzás és fékek

Ez a mezőgazdasági gép fejlett kormány- és fékrendszerrel készül, amely segíti a jármű zökkenőmentes és biztonságos működését. A John Deere 5310 olajba mártott fékekkel rendelkezik, amelyek kiváló járművezérlést biztosítanak. Ezenkívül a John Deere 5310 fékeit úgy tervezték, hogy ellenálljanak a jelentős kopásnak. Ez az olajba merített fékrendszernek köszönhető, amely nem igényel kenést, és hosszabb élettartamot biztosít csúszás nélkül.

Ami ennek a traktormodellnek a kormányoszlopát illeti, az szervokormányt tartalmaz, amely a lehető legkisebb erőbevetés nélkül, könnyedén működik. Így a kezelő simán és pontosan tudja irányítani a traktort.

Kényelmes ülés

A John Deere 5310 traktor ülését úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítson a kezelő számára. Ülése ergonomikus kialakítású, jó minőségű kárpitozással rendelkezik, így a gazdálkodók könnyedén végezhetik a hosszú órákon át tartó gazdálkodási műveletek közben. A John Deere 5310 kényelmes lábtérrel rendelkezik, amely csökkenti a kényelmetlenséget.

Traktor gumiabroncs

A John Deere 5310 2WD traktor kompatibilis a 6,5 x 20 méretű első gumiabroncsokkal és a 16,9 x 28 méretű hátsó gumiabroncsokkal. Megfelelő talajfogást biztosít minimális csúszás mellett, ami kiváló teljesítményt nyújt a szántóföldön és az utakon egyaránt. Ezekkel a traktorabroncsméretekkel gond nélkül elvégezheti a különböző mezőgazdasági tevékenységet. Ezzel együtt a John Deere 5310 hasznos sáros körülmények között is, és mind a fuvarozási, mind a gazdálkodási követelményeknek megfelel.

John Deere 5310 mint mezőgazdasági alapművelet

Ennek a traktormodellnek a motorja 46,7 LE teljesítményt ad le a szükséges munkagépek, például az eke, a rotavátor, a kultivátor és sok más eszköz meghajtásához. A melléktengelye 540 fordulatszámon, 2376 motor névleges fordulatszámon működik. Ez a traktor a független, 6 fogazású melléktengely segítségével segíti a mezőgazdasági munkákat. A traktor emellett 2000 Kgf hidraulikus emelőkapacitással és 3 pontos csatlakozószerkezettel rendelkezik, automatikus mélység- és huzatszabályozással.

Méretek

Ez a John Deere traktor 2 kerék meghajtással és 2050 MM tengelytávval rendelkezik a megfelelő stabilitás érdekében. Teljes hossza 3535 MM, teljes szélessége pedig 1850 MM, ami alkalmas arra, hogy alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett maximális teljesítményt nyújtson. Ezenkívül ez a traktor 435 MM-es hasmagassággal rendelkezik, hogy leküzdje az egyenetlenségeket és a rossz útviszonyokat. Emellett 3150 MM-es fordulási sugárral rendelkezik fékekkel, amelyre szűk helyeken és problémás körülmények között van szükség. Mindezek mellett ez a John Deere traktor hosszabb munkaidőt kínál a 68 literes üzemanyagtartály nagy kapacitása miatt. Így nem igényel rövid időközönként üzemanyag-utántöltést.

A John Deere 5310 egyedi jellemzői

  • Különböző tartozékokkal, például ballasztsúlyokkal, vonóhoroggal és kocsikapcsokkal szerelhető, és lombkoronatartóval is rendelkezik.
  • Állítható első tengellyel, szelektív vezérlőszeleppel (SCV), hátrameneti mellékhajtással (Standard + Reverse), kettős mellékhajtással (Standard + Economy), EQRL rendszerrel, go-home funkcióval, szinkronizált sebességváltóval (TSS), sziklacsapágy nélkül és kúszósebességgel rendelkezik.
  • A John Deere 5310 garanciája 5000 óra vagy 5 év, attól függően, hogy melyik a korábbi.
  • Vonzó karosszériakialakítással rendelkezik, egyetlen motorháztetővel, és a John Deere jellegzetes sárga-zöld színkombinációjával rendelkezik.

John Deere 5310 4WD modell – Egy lépéssel előre

A John Deere 5310 4WD modellként is kapható, és minden olyan kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, amely megkönnyíti az Ön számára a gazdálkodást. Emellett mind a 2WD, mind a 4WD modell segít a kiváló vontatási és gazdálkodási feladatok elvégzésében. Nézzük tehát a John Deere 5310 4WD traktor modell részleteit.

John Deere 5310 4WD műszaki adatok

Hengerek száma 3

HP kategória 55 LE

Emelési kapacitás 2000 kg

Kuplung típusa Kettős tengelykapcsoló

Sebességváltó 9 előre + 3 hátramenet

ERPM 2400 RPM

Fékek Olajba mártott tárcsafékek

Kormányzás Szervokormány

Üzemanyagtartály 68 liter

Ár 10,32-11,50 Lakh*