május 22, 2024
john deere 5050d

Definiálja újra a gazdálkodást, méghozzá stílusosan. A John Deere 5050 D traktor rendkívül fejlett funkciókkal rendelkezik, hogy minden mezőgazdasági igényt kielégítsen. Az 5E 3 hengeres traktor könnyen kezelhető és karbantartható, és mindazt a minőséget és robusztusságot nyújtja, amit egy John Deere-től elvár.

A John Deere 5050 D jellemzői

Motor

Először is, a John Deere 5050 D traktor motorja igazi erőgép. A 2900 köbcentiméteres motor 50 lóerővel párosulva ideális gép a nehéz mezőgazdasági feladatokhoz. A traktor emellett 42,5 lóerős mellékhajtással is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan meghajtja a csatlakoztatott mezőgazdasági berendezéseket, és a műveletek széles skáláját végezze el.

Ezt a nagy teljesítményű motort úgy tervezték, hogy hatékonyan működjön a zord és durva mezőgazdasági területeken, és kiváló minőségű anyagok és fejlett gyártási technikák segítségével tartósan megépített. Egy másik fontos pont a traktor független és hatcsigás mellékhajtása, amely zökkenőmentes erőátvitelt biztosít a csatlakoztatott munkagépekhez.

Annak érdekében, hogy a motor csúcsteljesítményt nyújtson, a John Deere 5050 D traktor hűtőfolyadék-hűtőrendszerrel van felszerelve, amely mindenkor szabályozza a motor hőmérsékletét, és egy túlfolyótartállyal, amely megakadályozza a motor túlmelegedését. A traktor száraz típusú, kételemes légszűrővel is rendelkezik, amely a motor átlagos élettartamát meghosszabbítja, mivel pormentesen tartja azt. Ezért biztos lehet benne, hogy a traktor hosszú ideig zavartalanul fog működni.

A John Deere 5050 D traktort ráadásul úgy tervezték, hogy üzemanyag-takarékos legyen, és minden területen gazdaságos futásteljesítményt biztosítson. A traktor 60 literes üzemanyagtartalma lehetővé teszi, hogy a traktor hosszabb ideig működjön gyakori tankolás nélkül.

Sebességváltó

A John Deere 5050 D traktor csúcsminőségű erőátviteli rendszerrel is rendelkezik, amely zökkenőmentes és hatékony működést biztosít. A traktor 8 előre + 4 hátrameneti sebességváltóval rendelkezik, amelyhez gallérváltós váltórendszer kapcsolódik. Ez lehetővé teszi, hogy a traktor többféle sebességgel működjön, a 3,89-14,10 KMPH sebességtartomány mellett 2,97-32,44 KMPH sebességtartományú előremeneti sebességtartományt is kínál. Ezenkívül a sebességváltó rendszert úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt és sebességet biztosítson a különböző mezőgazdasági feladatokhoz, a szántástól és az ültetéstől kezdve az aratásig és a kettő között mindenhez.

A traktor erőátviteli rendszerét is úgy tervezték, hogy tartós és hosszú élettartamú legyen, így a nehéz terhelések és a nehéz körülmények között is elbírja. Ezenkívül az olajjal kenhető sebességváltó biztosítja a zökkenőmentesebb működést, és olyan tengelykapcsolóval van felszerelve, amely zökkenőmentes és könnyű működést biztosít. A traktor szervokormánnyal is rendelkezik, ami megkönnyíti a traktor irányítását, még szűk helyeken is.

Kormányzás és fékek

A John Deere 5050 D traktor fejlett kormány- és fékrendszerrel is fel van szerelve, amely sima és könnyű kezelhetőséget biztosít. Ezenkívül a traktor kormányrendszerét úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen, a szervokormány gyors reagálást és pontos irányítást tesz lehetővé. A traktor szervokormánya szűk helyeken is nagyobb irányíthatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosít, így a gazdálkodó könnyedén manőverezhet a traktorral a gazdaságban.

A szervokormány mellett a traktor többlamellás, olajjal merített tárcsafékekkel is rendelkezik, amelyek nagy tapadást és alacsony csúszást biztosítanak. Ez biztosítja, hogy a traktor nedves vagy csúszós körülmények között is gyorsan és biztonságosan meg tud állni. A fékek emellett nagyobb irányíthatóságot és stabilitást biztosítanak, így a gazdálkodó könnyedén és magabiztosan tudja kezelni a traktort.

Gumiabroncsok

A John Deere 5050 D traktort kiváló minőségű gumiabroncsokkal szerelték fel, amelyeket úgy terveztek, hogy optimális tapadást és stabilitást biztosítsanak a szántóföldön. Lényegében a traktor a legtöbb mezőgazdasági alkalmazáshoz alkalmas, sima és kényelmes vezetésre tervezett szabványos gumiabroncsokkal rendelkezik. Továbbá a John Deere 5050 D gumiabroncsok mérete elöl 6×16/7,50×16, hátul pedig 14,9×28/16,9×28 méretű.

Ráadásul a traktor gumiabroncsai tartósra épültek, és képesek megbirkózni a nehéz terhekkel és a mezőgazdasági munkák kemény körülményeivel. Úgy tervezték őket, hogy kiváló tapadást biztosítsanak esőben vagy sáros utakon. Ellenállnak a defekteknek és a sérüléseknek is, ami segít minimalizálni az állásidőt és a karbantartást.

John Deere 5050 részletek

Méretek

A John Deere 5050 D traktort úgy tervezték, hogy kompakt és robusztus gép legyen, amely könnyen manőverezhető és kezelhető. Ráadásul a traktor méreteit és súlyát gondosan kiszámították. Ennek eredményeként a traktor optimális stabilitást és teljesítményt biztosít. A traktor össztömege 1870 KG, ami elég nehéz ahhoz, hogy stabilitást biztosítson és nehéz terheket is elbírjon. Ugyanakkor elég könnyű is lesz ahhoz, hogy könnyen manőverezhető legyen.

Műszaki adatok

Teljes hossz 3430 mm

Teljes szélesség 1830 mm

Talajszabadság 430 mm

Emelési kapacitás

A John Deere 5050 D traktor emellett 1600 KG hidraulikus emelőkapacitással rendelkezik. Ezért ideális gép a nehéz mezőgazdasági feladatok elvégzéséhez. Ennek eredményeképpen a traktor képes nehéz terhek, például szénabálák, vetőmagzsákok és egyéb mezőgazdasági berendezések emelésére és szállítására.

John Deere 5050 D 4WD – Újradefiniálja a gazdálkodás fogalmát

A John Deere 5050 D 4WD modellel is rendelkezik, így bármilyen mezőgazdasági területre kiválóan alkalmas, legyen az bármilyen egyenetlen vagy egyenletes. Íme tehát a John Deere 5050 D 4WD modell részletei.

Műszaki adatok John Deere 5050 5050 4WD

Hengerek száma 3

HP kategória 50 LE

Sebességváltó 8 előre + 4 hátramenet

ERPM 2100 FORDULAT/PERC

Fékek Olajba mártott tárcsafékek

Kormányzás Szervokormány

Üzemanyagtartály 60 liter