július 14, 2024

Méhpempő, az élet elixir

méhpempő

A méhpempőt a méhek termelik a garatmirigyeikben, savanykás, fehéres-sárgás anyag, amely nagyszerű hatással van az egészségre. A méhpempőt a királynő fogyasztja egész életében, és a herék az első három napjukban. A méhpempőt az orvosok és a gyógyítók is elismerik mint hatásos gyógyszer, és összetett anyag.

A méhpempő több mint 150 bioaktív anyagot tartalmaz, amelyek hasznosak az egészségünkre,
,található benne tiamin riboflavin, niacion, biotin, folsav, pantoténsav, neopterin, C – vitamin, piridoxin, szterin, különböző hasznos enzimek és antibiotikumok.

Méhpempő gyógyhatásai

A méhpempő rengeteg betegség esetén alkalmazható sikeresen. Nagyon jó hatással van az Alzheimer kórra, és az időskori demenciára hiszen meggátolja a központi idegrendszer degeneratív folyamatait, újraképzi a sejteket, lassítja az öregedés folyamatát és a kialakuló szenilitást.

Csonttörésre és csontritkulásra is alkalmazzák, gyorsítja a sebek gyógyulási idejét és a csontszövet termelődését.

Méhpempő hatásos a rák kezelésében is, gátolja a rákos sejtek kialakulását, és a rákos sejtek növekedését elősegítő 10-HDA savat.

A méhpempőt hatásosan alkalmazhatjuk különböző szenvedélybetegségek és függőségek kezelésére, új kutatások bebizonyították hogy hatásosan veszi fel a harcot a drogfüggőséggel, dohányzással és az alkoholizmussal, teljesen megszünteti a szorongást, az inkoherens gondolkozást.

Méhpempő hatása az immunrendszerre

Általános immunerősítőként is lehet használni, nagyszerű antivirális, antibakteriális és immunerősítő hatása van. Több kutatás bizonyítja hogy hatásosan veszi fel a harcot a sklerosis multiplexxel szemben és sikeresen meggátolja az autoimmun betegségek kialakulását, amelyek a szervezetünk saját immunrendszere ellen dolgoznak. A test gyulladásos megbetegedéseit és kórjait is sikeresen tudjuk vele kezelni.

méhpempő

A test és a szépség vitaminja

A méhpempő nagyszerű hatással van a bőrünkre, az kisimul tőle, feszesebb lesz, egészségesebb, és élettel telibb.

Méhpempő, a terhesség és női gondok doktora

A női gondokra is használatos gyógyszer, megelőzi a spontán vetélést, késlelteti a klimaxot, megszünteti a poszt-klimaxos problémákat (mint például a szívritmus és keringési problémák, csontritkulás), nagyszerű hatással van a magzatra is, fokozza a tejtermelést, szabályozza a hormonegyensúlyt.

Férfiak számára hatásos tesztoszteronszint növelő, impotencia gátló, és fokozza a termékenységet. Méhpempő fogyasztásával, különböző kutatások szerint 90%- al növelhető a terhesség kialakulásának az esélye.

A méhpempő terhességnél való adagolásakor a következő szisztémát kövessük: Babatervezés előtt a férfinek és a nőnek is ajánlott 30 napos méhpempő-kúrát tartania, napi 2 gramm fogyasztásával.

méhpempő

Hatásos fegyver a depresszió ellen

A méhpempőt hatásosan alkalmazzák a depresszió kezelésében is, segít legyőzni az erőtlenséget, a kedvtelenséget, sikeres gyógyulást jelenthet a depresszió alól. Nyugtatja és erősíti az idegeket és csökkenti a fizikai és mentális fáradságot.

Méhpempő termékek és a szedése

Hogyan válaszuk a megfelelő terméket

Nagyon lényeges hogy csak az eredeti, tiszta méhpempőt szabad vásárolni, a nem eredeti termékek nem hatásosak. Nagyon fontos a minőség és a megfelelő tárolása.

Méhpempő eltarthatósága, szavatossága és tárolása

A méhpempőt nagy odafigyeléssel és gonddal kell kezelnünk, nagyon könnyen tud veszíteni a hatásosságából és megromlani. Nagyon fontos hogy már a begyűjtéshez is steril, csíramentes környezet szükséges.

A tároláskor nagyon oda kell figyelni hogy 2 Celsius fok alatt tároljuk, légmentes üvegben, hőtől és fénytől elzárva, teljesen sterilen, ilyen feltételek mellett akár 2 évig is megőrzi a szavatosságát.

méhpempő

A méhpempőt kúraszerűen alkalmazzák, akár tabletta formájában, akár a természetes formájában is kapható. Friss formájában általában mézhez keverve kapható.

A méhpempő kúra 6 hétig tart, évente 2-3 alkalommal szükséges ismételni. A kúra alatt a minimális adag 250 mg, az ajánlott mennyiség 0,5-1 gramm naponta, éhgyomorra és étkezés előtt ajánlott a szedése.