július 17, 2024

Munkába állt a Bobcat E19 munkagép a XV. Camion Kft.-nél

s l1200 e1690300034901

A 2022 tavaszán, a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási programban támogatást nyert XV. Camion Kft., amely a projekt lezárultával, az idén elkezdhette a munkát az új Bobcat E19 munkagéppel. A Bobcat bár kisebb, mint a gépparkban álló társai, előnye, hogy sokkal szűkebb, keskenyebb térben is gyors, precíz munkát képes ellátni. Fürge mozgásával lerövidíti az egységnyi ráfordított munkaidőt és költséghatékony munkavégzéssel bír. A Bobcat E19 beüzemelése hozzájárul a XV. Camion Kft.szolgáltatás kínálatának bővítéséhez.

A gépbeszerzés a Széchenyi Terv Plusz program keretében, 8,5 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósulhat meg. A fejlesztés eredményeként a Sződliget 076/13 Hrsz.-on lévő telephelyén a XV. Camion Kft. még hatékonyabban tud az építőiparban munkákat vállalni. A cég 30 éve fuvarozás, és építőipari tevékenységet végez. Az új eszköz beszerzése által kisebb, nehezebben megközelíthető helyeken is tud gépmunkát végezni. A munkagép fogyasztása, energiahatékony besorolása által még hatékonyabb, gazdaságosabb lesz a munkavégzés.
A munkagép üzembe állítása mellett a támogatásból megújult a XV. Camion Kft weboldala is, ahol részletesen tájékozódhatnak friss híreinkről és válogathatnak szolgáltatás kínálatunkból.

A projektről bővebb információt a www.iparoscentrum.com oldalon olvashatnak.
További információ kérhető:
Gusztos Ildikó sajtóreferens
Elérhetősége: + 36 305527332, iroda@xvcamion.hu