Szupergyors előétel, főétel, party-csemege, vacsora vagy ebéd! Azért került a húsételek közé, mert a gombafejeket darált hússal töltjük!
Hozzávalók
10 db nagyobb fej gomba
3 evőkanál napraforgó olaj
20 dkg darált hús
1 csokor aprított petrezselyemzöld
1 kiskanál oregánó
1 db beáztatott zsemle
10 dkg füstölt sajt
1 csomag milánói makaróni rafinéria
só, bors
2,5 dl víz
Elkészítés
A gombafejekbe pár csepp olajat öntünk.
Megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket. A többi olajon megpirítjuk a húst.
Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oregánót.
Ha a levét elfőtte, hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vízzel elkevert Milánói makaróni Rafinériát, és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük.
Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot. Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között.
Forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Címlapkép: Illusztráció
Népszerű cikkek a rovaton belül
Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!
Méhpempő, az élet elixir
Kókuszzsír, az egészséges főzés alapja
Padlizsánkrém: Egészséges, finom és gyorsan elkészíthető
Cseresznye lekvár
Sztrapacska
Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
Amerikai almás pite
Töltött alma