április 29, 2024

Compact Farmall 45C CVT traktor

Compact Farmall 45C CVT

A Case IH kompakt traktorcsaládja méret és felszereltség tekintetében széles skálán mozog, és ezek között kiemelkedik a sokoldalú, 2,2 literes motorral hajtott Compact Farmall 45C CVT.

A 45 lóerős motorral és 38,2 lóerős mellékhajtással rendelkező Big Red CVT sebességváltóval rendelkezik, és vezetőfülkével vagy anélkül is rendelhető. Az L350A kompatibilis rakodógépként való használatra tervezték, a rakodó emelőkapacitása a forgattyúcsapnál 2500 font.

Eközben magának a traktornak a szabványos emelőkapacitása 24 hüvelykkel a csapszeg mögött 2 469 font, vagy a szabványos emelőkapacitás az emelőcsapnál 2 756 font. A háromhengeres motorral hajtott, 10,6 gallonos üzemanyagtartállyal a ROP-oknál vagy 12,4 gallonos a fülkés modellnél, a tervezés a Fiat Powertrain Technologies révén történik. A CVT sebességváltó sima, zökkenőmentes sebességváltást kínál a változó körülmények között egyetlen, nyomd meg és menj pedállal, sebességtartó automatikát a kaszálási alkalmazásokhoz, valamint automatikus beállítást a kívánt sebesség leadásához és a terhelési körülményekhez való igazodáshoz.

A gép össztömege 3770 font a ROP-okkal összkerékhajtású konfigurációban.