július 21, 2024

Gates of Olympus nyerőgépes játék: mit kell tudni?

Gates-of-Olympus

Szeretné az idejét olyan nyerőgépekkel tölteni, amelyek tényleg fizetnek? A sokak által jól ismert gates of olympus játék népszerű nyerőgép, amelyet sok szerencsejátékos kedvel. Fejlesztője a Pragmatic Play szolgáltató, amely olyan szórakoztató játékoknak köszönhetően vált világszerte ismertté, mint a Big Bass Bonanza, a Zeus vs Hades – Gods of War és a Sugar Rush. Játékai számos virtuális klubban elérhetőek.

Ez a nyerőgép segít jelentősen növelni a bankrollt, mert itt a maximális kassza 625 ezer euró. Elég nagy nyeremény, nem igaz? Ahhoz azonban, hogy megszerezd, néhány fontos feltételre van szükséged. Az első a szerencse. A nyerőgép véletlenszám-generátor alapján működik, ami azt jelenti, hogy a nyerő stratégiák alkalmazásának nincs értelme. A második egy tisztességes kaszinó, például a Weiss.bet kiválasztása. Még ha sikerül is nagy összeget nyerned, fontos, hogy azt ki is tudd venni.

A játék főbb jellemzői

A nyerőgép 2021 február közepén jelent meg. Átlagos RTP-je 96,5%, a volatilitása pedig magasnak számít. Ez remek hír a nagy téteket szerető high rollerek számára. A limitek itt elég szépek – 0,2 eurótól 125 euróig. Tekintettel arra, hogy a maximális szorzó x5000-nél van, a lehetséges kasszasiker akár 625 ezer is lehet. Természetesen a jackpot megütésének valószínűsége meglehetősen alacsony, de a magas variancia miatt gyakran nagy nyereményekhez juthatsz.

Egy másik fontos részlet a játék külső jellemzői. Az ókori Görögország stílusában készült. A fejlesztő nem csak arra ügyelt, hogy a szimbólumok illeszkedjenek a témához, hanem a nyerőgép általános kialakítására is. A háttérben az Olümposz-hegyen található szobrokat láthatjuk, valamint a szárnyaló Zeuszt, aki végigkíséri a játékosokat a játék során. Ha szerencsénk van, ő okozhatja egy különleges bónusz funkció megjelenését, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a bankrollt. A képek a következők:

  •     egy ékszerekkel kirakott korona;
  •     homokóra;
  •     egy aranygyűrű rubinnal;
  •     csésze.

Ezekkel a szimbólumokkal nagy nyereményt jelentő nyerő kombinációkat hozhat létre. A különböző színű drágakövek minimális pénznyereményt hoznak. Ami a nyerővonalakat illeti, nincsenek. A nyerőgép Pay Anywhere mechanikával működik. Hogyan működik? Minden nagyon egyszerű, csak össze kell gyűjtened a mezőn nyolc azonos képet, hogy pénzhez juss.

A Gates of Olympus nyerőgép bónusz funkcióinak leírása

A nyerőgép bónusz funkciói igen érdekesek a játékosok számára. Itt nem csak ingyenes pörgetéseket találsz, hanem más egyedi ajánlatokat is, amelyek még kedvezőbbé teszik a játékot. Például a Zeusz alakjában készült scatter szimbólum a pénznyereményen kívül 15 freespint is ad. Ez bármelyik tárcsán kieshet. A scatter akciója során a képernyőn megjelenhet szorzó, amely x2-től x500-ig terjedő értékeket vesz fel. Minden egyes kiesése a megadott paraméter hozzáadását jelenti a teljes együtthatóhoz. Ez teszi az ingyenes pörgetésekkel járó kört nagyon nyereségessé. Nem várhatod meg Zeusz megjelenését a játéktéren, és vásárolhatsz ingyenpörgetéseket. A költség a szokásos, a tét nagyságának x100-a. Íme néhány további érdekes bónusz, amelyet a szerencsejátékosok szeretnek:

  •     Tumble. A zuhanás mechanizmusát jelképezi. Neki köszönhetően a szerencsejátékosok esélyt kapnak arra, hogy nagy nyereményt dobjanak le. A lehető legegyszerűbben működik. A nyerő kombináció szimbólumai eltűnnek a mezőről, helyüket új, felülről leeső képek töltik be. Maga a kör korlátlan ideig tart, amíg új nyerő láncok alakulnak ki.
  •     Ante Bet. Ez a normál tétméret 25%-kal történő növelését jelenti. Ennek köszönhetően a szerencsejátékosok lehetőséget kapnak arra, hogy növeljék a freespinek megszerzésének esélyét.

Nem szabad megfeledkeznünk a multiplikátor rendszerről. Itt ezek többszínű gömbök formájában jelennek meg. Megjelenési helyük – bármelyik dob a rendelkezésre álló hatból. A bónuszkör során az oszlop tetejére kerülnek, és összeadódnak. A nyeremény teljes összege végül megszorozódik ezzel az értékkel. Ez lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy valódi pontszámot tépjenek le a játékban.

Gates of Olympus Játékvezérlés

Valójában a fogadások a Gates of Olympusban a lehető legegyszerűbbek. Mi kell hozzá? Csak állítsa be a tét nagyságát, és nyomja meg a pörgetés gombot. Szeretné leegyszerűsíteni a folyamatot a maga számára? Használja ki az automatikus játék előnyeit, amely lehetővé teszi a pörgetések számának beállítását, valamint a gyors és turbó pörgetések aktiválását. Íme még néhány további vezérlőelem, amelyek jól jöhetnek szerencsejáték közben:

  •     i gomb – megnyomásakor megnyílik az információs menü, amely lehetővé teszi a kifizetési táblázat megtekintését, valamint a gép összes szabályának megismerését, beleértve a bónusz körök jellemzőit is;
  •     hangerő – egy gyors hozzáférési gomb a zene aktiválásához vagy kikapcsolásához;
  •     három vízszintes sáv – a beállítások menüje, ahol egy aktív link található a slot előzményeihez, valamint a gyors pörgetések, az energiatakarékos üzemmód és más fontos paraméterek engedélyezésére szolgáló gombok.

Végül érdemes elmondani, hogy a Gates of Olympus kiváló választás a pénzkereső játékhoz. Itt igazi kush-t tudsz majd letépni, amelynek maximális mérete 625 ezer euró. A jackpotot a bónuszkör során a freespinekkel lehet elérni, amelyeket vagy fix összegért lehet megvásárolni, vagy négy Zeusz szimbólum kihullása esetén lehet megkapni.