június 17, 2024

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva júniusban

nak szántóföldi napok

Fotó: szantofoldinapok.hu

Ismét lesz NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva, Magyarország legnagyobb szántóföldi kiállítását június 1-jén és 2-án tartják meg a Fejér megyei Mezőfalván – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

A szántóföldi szakmai rendezvényt 42 hektáron rendezik meg a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) közreműködésével. Az idei rendezvény az innovációra összpontosít, bemutatják a legújabb nemesítési eredményeket, a legígéretesebb hibrideket, a legkorszerűbb munkaeszközöket.

A látogatók működés közben tekinthetik meg – akár ki is próbálhatják – az újdonságokat az álló- és mozgógépes szabadtéri kiállításon. Belföldön egyedülálló, hogy mezőgazdasági gépek szántóföldi környezetben mutatkozhatnak be – jelezték a közleményben.

A 2017 óta évente megrendezett NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva évről évre tízezreket fogad, csak 2020-ban kellett visszamondani a járvány miatt. A rendezvény az idén is ingyenes lesz, a szervezők sok fiatal látogatóra számítanak – olvasható a közleményben.

MTI

Fotó: szantofoldinapok.hu