április 17, 2024

Olcsó franciaágyat minden hálószobába!

Olcsó franciaágy

Az ágy a háló lelke, központi szereplője, és tagadhatatlanul a mindennapok egyik legfontosabb berendezése. Úgyhogy cseppet sem lényegtelen, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg, hiszen ha kényelmet borítékol, ha öröm ráfeküdni, akkor minden adott a sikeres relaxáláshoz. De vajon mi ennek az ára?

Olcsón jót – ez nem lehetetlen!

Ha eddig úgy tűnt, hogy mindaz, ami minőségi, az egyben megfizethetetlenül drága, akkor a Butor-Mirjan24 kínálata valódi felüdülést jelenthet. Hiszen a paletta tagjai bizonyítják, hogy a testet üdítő körülmények megteremtése nem lehetetlen, és egyáltalán nem megfizethetetlen cél. Egy biztos: néhány jellemvonásra megéri fokozottan odafigyelni a minél teljesebb komfortérzet érdekében!

Az első a méret. S ez még akkor is releváns téma, ha történetesen franciaágy megvásárlásáról van szó. Ugyanis mindenkinek más, eltérőek azok a centiméterben mérhető adatok, amik optimálisak. Nemcsak a szélesség és a hosszúság mérvadó, hanem a magasság is. Erről sokan hajlamosak megfeledkezni, pedig a komfortos alkalmazás egyik záloga, ha az ágy nem túl alacsony, élmény ráülni vagy felkelni róla. A kontinentális típusok kialakításukból adódóan általában a legideálisabbak, ráadásul mivel lábakon állnak, így a takarítás is sokkal könnyedebben megoldható. A porcicáknak esélyük sincsen bevackolni magukat az ágy alá, miközben a matrac szellőzése is biztosított. Utóbbi mind a jó közérzet, mind a megfelelő higiéniai feltételek garantálásának érdekében kulcsfontosságú.

Az extrém méretű franciaágyak impozáns látványt nyújtanak, és adott térben, ahol a levegős elrendezés biztosított, határozottan jól mutathatnak. Ellenben kis alapterületű szobákban még akkor sem érdemes ezekben a fajtákban gondolkodni, ha amúgy az általuk borítékolt kényelem határozottan vonzó. Erre az esetre akár még az emeletes ágyak is megoldásként szolgálhatnak, mert személyenként nagyobb hely áll rendelkezésre, miközben szélességben mégsem foglalnak annyit, mint a hagyományos franciaágyak.

Melyek az idei év legtrendibb színei?

Az ágyak felhozatalában örök nyertesek a faszínű modellek, függetlenül attól, hogy sötétebb, vagy világosabb árnyalatról beszélünk. Ugyanakkor, mivel 2023, hasonlóan az előző évhez, a színesség esztendeje, így a konvenciókon túl az egyedibb színösszeállítások is népszerűek. Például a stílustanácsadók úgy tartják, hogy a sötétkék igazi ikonnak számít, ami eleganciát, kellemet sugároz, és kétségtelenül eltér mindentől, ami megszokott.

Ezen túl a kiegészítők nagyban hozzájárulhatnak a még vonzóbb összhatás eléréséhez. Ágyterítők, párnák, extra huzatok, takarók – egytől-egyig nélkülözhetetlenek a kerek egészből. Ráadásul, ha maga a fekhely tradicionálisabb jegyeket testesít meg, akkor ezek a színpompás kellékek kicsit vagányabbá varázsolhatják az összképet.

Mi a helyzet a költségekkel?

Ahogy arra fentebb utaltunk, egy akár évtizedeken át hűségesen szolgáló ágy a kínálatunkból olcsón beszerezhető, azaz a beruházás valójában egy sokszorosan megtérülő befektetés. A kiszemelt, minden paraméterével az egyéni igényekhez igazodó ágy okozta elégedettség pedig minden pénzt megér!