Remek választás, ha a csirkét nem hagyományos módon, hanem egy kicsit „megbolondítva” kívánjuk tálalni!
Hozzávalók:
1 kiló csirkemell
1/2 kiló spárga
1 dl tejföl
1 ek. liszt
3 ek. olaj
só, cukor
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a spárgát, vágjuk kb. 2 cm hosszú szeletekre, majd főzzük meg egy kicsit megcukrozott vízben. A csirkemellet daraboljuk fel ujjnyi vastagságú szeletkékre, és pirítsuk meg olajon, majd pároljuk puhára egy kevéske spárgalében. Ezután a liszttel összekevert tejföllel habarjuk be, tegyük hozzá a lecsepegtetett spárgánkat, s még kb. 5 percen keresztül pároljuk.
Népszerű cikkek a rovaton belül
Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!
Méhpempő, az élet elixir
Kókuszzsír, az egészséges főzés alapja
Padlizsánkrém: Egészséges, finom és gyorsan elkészíthető
Cseresznye lekvár
Sztrapacska
Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
Amerikai almás pite
Töltött alma