április 17, 2024

Üzemanyagkártya mezőgazdasági szállítmányozásra is

A FleetCor által forgalmazott üzemanyag kártyával jelentősen csökkentheti üzemanyag költségeit is. Több mint kétszáz hazai...
uzemanyagkartya

A FleetCor által forgalmazott üzemanyag kártyával jelentősen csökkentheti üzemanyag költségeit is. Több mint kétszáz hazai töltőállomáson tankolhat olcsóbban üzemanyagot.

Korlátozva van-e a megvásárolható üzemanyag mértéke?

A megvásárolható üzemanyag mennyiségét a FleetCor nem korlátozza ügyfelei részére. Tetszőleges mennyiségben tankolhatnak

A kártya tulajdonosa azonban meghatározhatja azt, hogy – akár különböző időszakonként – milyen összegben kíván üzemanyagot vásárolni. Ennek céljából a kártya regisztráció során be lehet jelölni napi, heti, havi, negyedéves  vagy éves kártya limitet, illetve ezek kombinációját. Amennyiben nincs limit megadva, akkor a kártyaszámla aktuális egyenlegének erejéig lehet tankolni.

A most kidolgozott együttműködésnek köszönhetően egyedülálló növekvő, sávos kedvezményt nyújt ügyfeleiknek a megújult üzemanyagkártya.

Az ezen időszakokat követő további engedmények a kártyáinkat választó ügyfelek összesített fogyasztása alapján kerülnek meghatározásra, melyről negyedévente e-mailben kapnak értesítést a kártyákat választó ügyfelek.

Az üzemanyag kártyával történő fizetés esetén az üzemanyagra vonatkozó árkedvezmény a kútnál feltüntetett kiskereskedelmi árból, mindig utólag kerül jóváírásra, nem a vásárlás pillanatában, így adott esetben a kutas nem feltétlenül tud felvilágosítást adni a kedvezményről, ennek megfelelően a havi összesítő számlán követhető a levont kedvezmények összege.

A kedvezmény mértéke a mindenkori kúti árból kerül levonásra, és havonta egyszer kerül jóváírásra.